E oficial, am iesit in lume!

Mar 16, 2012   //   by euRespect   //   blog  //  No Comments

Asociaţia euRespect a lansat miercuri, la Casa de cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” primul său proiect de tineret! „Schimbă-ţi perspectiva!”, este implementat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin programul „Tineret în Acţiune”, sub-acţiunea 1.2 – „Iniţiative ale tinerilor”.

Proiectul se desfăşoară în intervalul 1 februarie – 31 iulie 2012 şi are ca obiectiv creşterea nivelului de conştientizare a publicului din Iaşi cu privire la cauza tinerilor cu dizabilităţi locomotorii.

Tinerii cu dizabilităţi au nevoie de respect, nu de prioritate!

– Acesta este mesajul pe care îl vom transmite publicului din Iaşi prin intermediul activităţilor pe care le propunem tinerilor cu şi fără dizabilităţi: cursuri de management de proiect, elemente de fotojurnalism, realizarea unui sondaj de opinie pe tema dizabilităţii, iniţierea unui dialog cu instituţiile publice care nu şi-au adaptat spaţiul pentru utilizatorii de scaun rulant, o campanie de conştientizare a şoferilor care parchează neregulamentar pe locurile marcate cu semnul albastru şi un concert cu invitaţi din Iaşi, pentru a marca finalul proiectului.

De-a lungul celor şase luni de proiect ne propunem să promovăm drepturile, potenţialul şi abilităţile tinerilor cu dizabilităţi locomotorii din Iaşi, încurajînd atitudinea participativă a tinerilor în ceea ce priveşte problemele colectivităţii în care trăiesc, contribuind, astfel, la schimbarea de mentalităţi şi atitudini.

Partenerii noştri în acest proiect sunt Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi”, şi Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”.

Vino alături de noi!

  • Dacă ai între 18 şi 35 de ani şi doreşti să schimbi felul în care sunt percepuţi tinerii cu dizabilităţi în oraşul tău, implică-te!
  • Dacă ai o dizabilitate locomotorie şi apreciezi iniţiativa, te aşteptăm alături de noi, cu sau fără un prieten sau un însoţitor!

Scrie-ne un mail pe office@eurespect.ro şi spune-ne, în cîteva rînduri, care este motivaţia ta de a participa în proiectul nostru, iar noi îţi vom trimite toate detaliile de care ai nevoie!

  Vă aşteptăm!

Leave a comment

Comentarii recente

    Categorii