*Ritmurile diversitatii* | Seara de muzica si dans, la Librarium Palas Iasi

Iul 24, 2012   //   by Alex   //   blog  //  No Comments

Librarium Palas Iaşi, împreună cu Asociaţia euRespect vă invită miercuri, 25 iulie 2012, începînd cu orele 19.30, la o seară de muzică şi dans intitulată „Ritmurile diversităţii” în spaţiul librăriei situată vis-a-vis de caruselul veneţian.

Deoarece cărţile, dansul şi muzica reprezintă trei dintre lucrurile care ne aduc împreună şi punctează mai degrabă asemănările, şi nu diferenţele dintre oameni, vă propunem un eveniment care încurajeză prezenţa în spaţiul public a persoanelor cu dizabilităţi locomotorii şi se poziţionează împotriva prejudecăţilor, discriminării şi izolării sociale.

„Ritmurile diversităţii” se adresează publicului ieşean de toate vîrstele şi doreşte să transmită un mesaj simplu, dar important: diferenţele dintre oameni ar trebui privite ca resurse şi valorificate ca atare.

Pe lista invitaţilor se află trupa ieşeană Pinholes, artistul folk Andrei Bauer, Tango Desde Pasion şi ansamblul de dansuri ruseşti, Raduga. Momentele artistice vor fi completate de o proiecţie de fotografie din cadrul expoziţiei „Trepte” şi premii în cărţi pentru publicul prezent.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Schimbă-ţi perspectiva!”, sub deviza „Persoanele cu dizabilităţi au nevoie de respect, nu de prioritate!”.  Activităţile proiectului aduc în lumină rolul activ pe care tinerii cu dizabilitati locomotorii îl pot avea în societate şi obstacolele cu care se confruntă în spaţiul public.

Vă aşteptăm cu drag!

Leave a comment

Comentarii recente

    Categorii